Danisha wilt een sexmaatje

Hallo geile mannen in Nederland. Ik ben Danisha een oudere vrouw van 52 jaar oud die wel zin heeft in een spannend avontuurtje. Of je nu een jonge gast bent of een oudere vent, ik ben wel klaar voor een sexmaatje. Ben jij ook op zoek naar een oudere en rijpe vrouw? Vriendschap, wat is er mooier dan dat. Samen leuke dingen ondernemen en genieten van het leven. Misschien een beetje discretie want ik ben wel getrouwd en ik wil mijn man geen verkeerde gedachtes geven.

Waar ben ik naar op zoek? Naar een lekker (online) spannend iets natuurlijk…

Over Danisha:

  • Naam – Danisha
  • Leeftijd – 52
  • Haarkleur – bruin
  • Kleur ogen – bruin
  • Tattoo – Ja
  • Relatiestatus┬á – gehuwd

-uit-

 

Seksbuddy banner 5 18-11-2014
We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Sexmaatje
Logo