IkWilGenieten uit Utrecht

IkWilGenieten heeft wel zin in een spannend afspraakje en komt uit Utrecht. Ken je dat gevoel, je hebt een relatie, maar hij wil niet samenwonen en heeft alleen maar tijd voor mij als hij wat wil. Waar ben ik dan in het hele verhaal. Ik wil ook een heleboel. Ik hou van romantiek, ben jij die romantische man, die me liefde geeft en me wel ziet staan, die me weer op en top vrouw laat voelen, mij eerst helemaal laat genieten en daarvan geniet?.

Waar ben ik naar op zoek? Misschien wel naar jou!!

Over IkWilGenieten:

  • Naam – IkWilGenieten
  • Leeftijd – 29
  • Haarkleur – bruin
  • Kleur ogen – groen
  • Tattoo – Nee
  • Relatiestatus┬á – relatie(niet samenwonend)
Seksbuddy banner 5 18-11-2014
We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Sexmaatje
Logo