Pantertje777 uit Zuid-Holland

Pantertje777 heeft wel zin in een spannend afspraakje en komt uit Zuid-Holland. Als je een jaloerse vent bent, kun je misschien beter niet reageren. Je gaat mij namelijk nooit alleen hebben. Ik heb een vriend en hij zal altijd op nummer één komen. Maar ik wil ook sex met anderen hebben, ik heb die spanning nodig. Mijn vriend weet het. Hij vindt het niet leuk, maar hij moet het wel toestaan, anders is hij me kwijt. Maar i kga het niett errger voor maken dan het is, dus ik moet wel bij jou kunnen komen als we een sexafspraak maken. Kan daT?.

Waar ben ik naar op zoek? Misschien wel naar jou!!

Over Pantertje777:

  • Naam – Pantertje777
  • Leeftijd – 30
  • Haarkleur – gekleurd
  • Kleur ogen – groen
  • Tattoo – Ja
  • Relatiestatus┬á – relatie(samenwonend)
Seksbuddy banner 5 18-11-2014
We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Sexmaatje
Logo